Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Λευκοχώρι: Ξεκάθαρος εμπρησμός η φωτιά στο κοινοτικό κατάστημα

                


  Πηγή...ΗΛΕΙΑ LIVE




Λευκοχώρι: Ξεκάθαρος εμπρησμός η φωτιά στο κοινοτικό κατάστημα


Ως εμπρησμός καταγράφεται η φωτιά στο κοινοτικό κατάστημα του Λευκοχωρίου Γαστούνης στο δήμο Πηνειού το ξημέρωμα της Δευτέρας. Η μικρής έκτασης φωτιά προκάλεσε ζημιές στο χώρο και στα έπιπλα. Τα σπασμένα τζάμια του κτιρίου, ενισχύουν το σενάριο του εμπρησμού.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις έξι το πρωί και οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια και έβαλαν φωτιά σε καναπέ και άλλα έπιπλα.
droulias
Ο πρόεδρος του Λευκοχωρίου Θανάσης Δρούλιας σε δηλώσεις του τόνισε ότι "... εγώ τη νύχτα κάνω μία περιπολία και σήμερα από δω πέρασα στις 4.00 με 4.10. Κοντοστάθηκα εδώ, ήταν όλα εντάξει ούτε κάπνιζε ούτε τίποτα. Μετά με ειδοποίησαν ότι έχει πάρει φωτιά. Πρέπει να ήταν γύρω στις 6.00. Ήρθα εδώ, έχουν καεί μέσα τα έπιπλα, τα πλακάκια έχουν ξεκολλήσει από την θερμοκρασία, οι πόρτες έχουν καεί, τώρα τι έχει γίνει δεν ξέρω. Το ανακριτικό εντωμεταξύ της Πυροσβεστικής που ήρθε απέκλεισε το βραχυκύκλωμα. Τώρα τι να σας πω, μάλλον εμπρησμός είναι... Η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Εγώ την ξεκλείδωσα απλώς το τζαμάκι ήταν σπασμένο..." σημείωσε ο κ. Δρούλιας.
anastasinis
Ο τοπικός σύμβουλος Σάκης Αναστασίνης ανέφερε από την πλευρά του ότι “… εγώ πιστεύω ότι είναι καθαρά εμπρησμός, αφού η πυροσβεστική απέκλεισε το βραχυκύκλωμα. Κόντρες με κανέναν δεν υπάρχουν, δεν ξέρουμε γιατί έβαλαν φωτιά. Ευτυχώς δεν κάηκε ολοσχερώς γιατί δεν είχε αέρα. Εμείς παλεύουμε για το καλό του χωριού και αυτοί που το έκαναν δεν ξέρουμε τι ζητάνε…”.
Leukoxori 2
Leukoxori 3
Leukoxori 4
Leukoxori 5
Leukoxori 6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

2024  KAΛH ΧΡΟΝΙΑ