Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Αναγνώστες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ τοποθετούνται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου

Κάτι συμβαίνει στην Ελλάδα δεν μπορεί αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω τα λέει όλα Αν είναι δυνατόν ο οποίος μάχεται για την αλήθεια και για την Ελλάδα προσπαθούν να τον εξολοθρεύσουν Γιατί ρε παιδιά.  Προσπάθησαν ανεπιτυχώς να δολοφονήσουν το δημοσιογράφο του Makeleio Στέφανο Χίο..  

Ο ιστότοπός μας οι δημοσιογράφοι και ο Διαχειριστής εύχονται ταχεία ανάρρωση στον   Συνάδελφο Στέφανο Χίο Στέφανε Πρόσεχε ρε φίλε σε χρειαζόμαστε από σένα μαθαίνουμε όλα τα νέα από την Ελλάδα
Makeleio.gr
Πηγή,,,https://www.makeleio.gr/


Αναγνώστες της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ τοποθετούνται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου



xios-stefanos-2

Δεν έχουν τέλος τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης προς τον Στέφανο Χίο, μετά την άνανδρη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε έξω από την οικία του. Διαβάστε:
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Στέφανο Χίο, και καταδικάζω την δολοφονική επίθεση εις βάρος του, από το παρακράτος ,που αναδύεται μέσα από το ίδιο το κράτος ,της διαφθοράς, της σήψης, του κλεμμένου πλούτου του Ελληνικού λαού ,των κλεφτών και των απατεώνων!

Απαιτώ την ενδελεχή έρευνα για την σύλληψη των ηθικών και φυσικών αυτουργών ,αυτής της άνανδρης επίθεσης ,απέναντι στον Στέφανο Χίο και την αλήθεια του Ελληνικού λαού!
Το ίδιο απαιτεί και ολόκληρος ο συνδυασμός των Ελλήνων Εθνικιστών στην περιφέρεια Κρήτης ,και για τους δύο νεκρούς Έλληνες Εθνικιστές του Γιώργο Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη!
Δυστυχώς όμως κανένας από εσάς ,δεν ανήκει στον χώρο αυτών που έκλεψαν ,παρέδωσαν Εθνική κυριαρχία, και εξαπάτησαν δια των τριάντα αργυρίων την Ελλάδα και τους Έλληνες!
Καλή ανάρρωση και ακόμα πιο δυνατός!
Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης
Γιώργος Σπυρόπουλος
ΑΡΧ/ΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ !!!!!
Ο Στέφανος Χίος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να αναρρώσει γρήγορα
Γιατί η φωνή του είναι καρφί στον σταυρό των δολοφόνων του.


Αξιότιμε κ. Στέφανε Χίο. Λυπάμαι πραγματικά, που, κάποιοι, ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, τρομοκράτες, ελεεινά στοιχεία, αποτόλμησαν, τον δολοφονικό Σας φυσικό, και δημοσιογραφικό, αφανισμό! Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε Σας, και η Ελληνική Αστυνομία, να αποδώσει την μεγίστη των ποινών, σε κατακάθια κοινωνιών, όπως αυτά, που Σας επιτεθήκαν! Καλή τύχη, καλή ανάρρωση. Και σαν γίνετε καλά, πάρτε μαζί Σας, εκ της Αστυνομίας, μέσω της Εισαγγελίας, μια ενδεδειγμένη προστασία, φύλαξης, στο σπίτι, και κοντά Σας, πάντα! Μετά τιμής, Παναγιώτης Νέστορας. Αμαρούσιον Αττικής.

απόπειρα δολοφονίας κατά του Στέφανου Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

2024  KAΛH ΧΡΟΝΙΑ