Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Αργολίδα: Θηροφύλακας και οπερατέρ μας έσωσαν σκυλί από πνιγμό… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Ευτυχώς υπάρχουν Άνθρωποι με Α Κεφαλαίο Συγχαρητήρια για αυτήν την πράξη..


Πηγή..https://argonafplia.gr/




Αργολίδα: Θηροφύλακας και οπερατέρ μας έσωσαν σκυλί από πνιγμό… (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)





Μια πράξη “ανθρωπιάς” σήμερα στο Νάυπλιο, όταν Θηροφύλακας και οπερατέρ του argonafplia.gr έσωσαν σκυλί από πνιγμό.

Συγκεκριμένα ο θηροφύλακας Γιώργος Μαστοράκης κάνοντας την περιπολία του είδε μέσα στο κανάλι του Ανάβαλου στην περιοχή της Δαλαμανάρας ένα σκυλί. Είχε πέσει μέσα, αλλά δεν μπορούσε να βγει, αφού τα τοιχώματα είναι αρκετά ψηλά.

Ο θηροφύλακας προσπαθησε να βγάλει το σκυλί αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά πριν αυτή καταφτάσει στο σημείο βρέθηκε ο οπερατέρ του argonafplia.gr Δημήτρης Ευσταθιάδης, που έδωσε ιμάντα και με προσωπικές ενέργειες μαζί με τον θηροφύλακα έβγαλαν το σκυλί από το νερό.
Το σκυλί ήταν φανερό ότι είχε φτάσει σε οριακό σημείο. Είχε εξαντληθεί γυρίζοντας γύρω γύρω μέσα στο παγωμένο νερό και δεν είχε δυνάμεις για πολύ ακόμη να περιμένει την σωτηρία του. Όταν το έβγαλαν έξω είχε εμφανή τα σημάδια της υποθερμίας και σπασμούς. Το σκέπασαν και το έτριψαν να συνέλθει.
Αμέσως μετά, στο σημείο έφτασε αυτοκίνητο του Δήμου Άργους – Μυκηνών με τον εκ των υπευθύνων για τα σκυλιά Ανδρέα Σαρρή. Αυτός πήρε το σκυλί και το πήγε για εξέταση και φροντίδα στον κτηνίατρο Γιάννη Κατσαμπή.
Δείτε το σχετικό βίντεο και τι λένε οι πρωταγωνιστές.
ΦΩΤΟ:
            
- Advertisement -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

2024  KAΛH ΧΡΟΝΙΑ