Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Αγ. Θεόδωροι Λεχαινών: Οι ελεγκτές βρήκαν ανοικτή τη Fargeco - Τι κατήγγειλαν με αναφορά στον Εισαγγελέα

                 


  Πηγή...ΗΛΕΙΑ LIVE





Αγ. Θεόδωροι Λεχαινών: Οι ελεγκτές βρήκαν ανοικτή τη Fargeco - Τι κατήγγειλαν με αναφορά στον Εισαγγελέα



Το σήριαλ με την μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων σφαγής της Fargeco Hellas ΕΠΕ στην Ηλεία, συνεχίζεται. Όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα στις 27 Μαΐου μετά από σχετική εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου και της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Ηλείας, κλιμάκιο της διεύθυνσης πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Να υπενθυμίσουμε πως από τις 6 Μαΐου είχε εκδοθεί απόφαση οριστικής διακοπής λειτουργίας της εταιρίας.
Το κλιμάκιο ελεγκτών μετέβη στην εγκατάσταση της εταιρίας και την βρήκε να λειτουργεί, υπό την έννοια ότι γινόταν εκφόρτωση και αποθήκευση ζωικών υποπροϊόντων. Να σημειώσουμε εδώ πως είχε προηγηθεί καταγγελία κατοίκων για το τι συμβαίνει ενώ βρίσκεται σε ισχύ η απόφαση οριστικής διακοπής λειτουργίας της εταιρίας.
Οι ελεγκτές όπως κατήγγειλαν έγιναν δέκτες επιθετικής συμπεριφοράς από την πλευρά του νόμιμου εκπρόσωπου της επιχείρησης, σε μια προσπάθεια παρέμβασης - επηρεασμού της διαδικασίας.
Από εκείνη την ώρα οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Μεσολάβησαν οι καταχωρήσεις (ξένες δημοσιεύσεις) που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας σχετικά με την παρουσία της παρουσία της εταιρίας στην περιοχή, τη δραστηριότητά της και έναν σχολιασμό για το πως η Ελλάδα διώχνει μια πρότυπη βιομηχανία και μια επένδυση δύο εκατ. ευρώ.
Ακολούθησε η μήνυση του πληρεξούσιου δικηγόρου των κατοίκων στην Αστυνομία, καθώς όπως υποστήριξε εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας να φωτογραφίζει το σπίτι του και υπήρξε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της εταιρίας και κάτοικο της περιοχής που αντιλήφθηκε τι συνέβη.
* Φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

2024  KAΛH ΧΡΟΝΙΑ