Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Πέθανε η 27χρονη από την Ηλεία, στο Ρίο - Στην εντατική μετά τη γέννα




Πηγή..https://www.thebest.gr/

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 / 

Πέθανε η 27χρονη από την Ηλεία, στο Ρίο - Στην εντατική μετά τη γέννα

Πέθανε η 27χρονη από την Ηλεία, στο Ρίο - Στην εντατική  μετά τη γέννα
   
Προκαταρκτική έχει διατάξει η 6η ΥΠΕ
Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί η 27χρονη από την Ηλεία, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο. Η γυναίκα στις 18 Μαΐου γέννησε στο νοσοκομείο ένα αγοράκι αλλά στη συνέχεια μεταφέρθηκε σστη ΜΕΘ.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, όπως ανέφερε προ ημερών στο thebest.gr, για το περιστατικό της 27χρονης από το Βαρθολομιό Ηλείας. Η γυναίκα λίγη ώρα αργότερα αφότου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου η άτυχη κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε κάποιο βεβαρημένο ιστορικό. «Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.400 γραμμάρια, αλλά ενώ ο γιατρός τους είπε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία της, μετά τους είπε ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση, ότι έχει διασωληνωθεί, και ότι εισήχθη στην εντατική. H οικογένεια ενημερώθηκε ότι έχει νεκρώσει ο εγκέφαλός της», δήλωσε μεταξύ η άλλων για το περιστατικό η κ. Παναγοπούλου πριν λίγες ημέρες.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η Διοίκηση του Νοσοκομείου περιμένουν έκθεση των γιατρών για το τι συνέβη. Το βρέφος είναι καλά στην υγεία του.
φωτό patrisnews.com
φωτό patrisnews.com
   
https://www.thebest.gr/article/582436-pethane-i-27chroni-apo-tin-ileia-sto-rio-stin-entatiki-meta-ti-genna

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο Ντάβανος τα έλεγε ότι μπαζει το εθνικό σύστημα υγείας Αλλά κανείς δεν το άκουγε Είδατε τι έγινε μέσα σε ένα 24ωρο είχαμε τρεις θανάτους στα νοσοκομεία

2024  KAΛH ΧΡΟΝΙΑ